Спеції і приправи

Спеції і приправи - фото
вулиця Протасевича, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

 

Через смак ми відчуваємо щастя, а через аромат – хвилювання. Тому вся робота у нашому магазині спрямована на те, щоб Ви, використовуючи нашу продукцію,  відчували лише приємні хвилини хвилювання та насолоди.  Зануртеся разом з нами у різнобарвний світ спецій, прянощів та приправ, що зачарують Вас своїм неповторним ароматом і зроблять Ваш повсякденний раціон справжнім кулінарним  мистецтвом!

 

Ми пропонуємо Вам:

1.   Спеції та приправи гуртом та в роздріб  з усього світу;

 

2.   Чай на  будь який смак із відомих чайних країн;

 

3.   Продукцію від Aroma-Zone: ефірні та рослинні олійки, натуральну хну, біо порошки для волосся, бальзами для губ, та ще багато іншого…

 

Ні для кого не секрет, що приймаючи їжу, людина насолоджується, переживаючи хвилини задоволення. Доведено, що смачний обід чи вечеря – вірний спосіб зняти стрес, підняти настрій. Адже їжа – це не лише поглинання поживних речовин… Це задоволення…Це спілкування…Це мандрівка…Усі знають, що жоден кулінарний шедевр не обходиться без спецій. А спеції – це щось більше ніж просто вишукані інгредієнти. Вони є їжею для наших фантазій, для відчуттів, для отримання задоволення від їжі.

Відгуки