STRONG AUTO

STRONG AUTO - фото
вулиця Протасевича, 3Б

Інформація

«STRONG AUTO» — справжня мрія автовласників, адже саме тут можна скористатись цілим комплексом послуг та суттєво заощадити час!

Зокрема наша команда працює в наступних сферах:

Авто «під ключ» — купуємо авто вашої мрії з провідних аукціонів Канади, США, Швейцарії та Європи, аби за помірну ціну клієнти отримували надійний та ідеальний транспортний засіб. Здійснюємо доставку в Україну, допомагаємо з розмитненням, сертифікацією, постановкою на облік (отримання українських номерів) і проводимо ремонт. На прохання виконуємо детейлінг, полірування, тонування та хімчистку. Додатково здійснюємо автострахування, аби, виїхавши від нас, ви могли з легкістю підкорювати дороги міста.

Автообмін та автовикуп — чудовий варіант, коли хочеться кермувати новеньким автомобілем. Прекрасні умови для співпраці, гарантія якості та цілковите задоволення не залишають клієнтів байдужими.

Автокредитування на вигідних умовах з приємним процентом, аби ви не витрачали купу років на збір коштів для придбання транспортного засобу.

Детейлінг — справжній салон краси для авто, в якому вміло відновлять ідеальний блиск авто за допомогою послуг ретельного миття, полірування, нанесення захисних складників. Пропонуємо вашій увазі зовнішній, внутрішній та детейлінг двигуна.

Передпродажна підготовка — те, що дозволить суттєво збільшити вартість для покупця та отримати вигідну угоду. Виконуємо комплексну обробку авто, що включає не тільки миття, а й полірування, чистку салону та усунення різноманітних дрібних недоліків.

Підготовка до заходів і виставок: доведення до ідеалу зовнішній вигляд авто, підготовка до інтенсивного використання (особливо на виставках, коли транспортний засіб постійно чіпають і навіть сідають на нього заради гарних фото).

Підготовка до «консервації» автомобіля — обробка спеціальним захистом салону та кузова при тривалому зберіганні.

Послуги СТО — завжди допоможемо тримати транспортний засіб «на ходу» та насолоджуватись безпечним кермуванням.

Продаж величезного асортименту запчастин за прекрасними для клієнтів цінами. Професійний підбір і консультації.

Автохімчистка без пошкодження матеріалів з використанням провідних засобів і сучасних технологій.

Відгуки