Лайт Файт

Лайт Файт - фото
вулиця Кардинала Йосипа Сліпого, 7
(ТЦ "Атріум")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 21:00Без перерви

Інформація

« Лазертаг Арена Лайт Файт» — круте місце, де без покарання можна постріляти у свого друга, не завдавши йому якихось ушкоджень! Так, ви вже здогадались. Це сучасний лазертаг!

Спеціально для наших клієнтів ми придбали унікальне обладнання з імпульсною імітацією віддачі, адже знаємо, що реалістичність зараз у тренді. А ще у нас безпровідна зброя та пов’язки, тож тепер можна не хвилюватись, що в найвідповідальнішу мить може від’єднатись якийсь провід. До того ж вибране знаряддя ще можна змінити за допомогою спеціальної функції. «Лайт Файт» турбується про дійсно незабутні враження!

Наша команда розробила стилізоване та імпровізоване поле бою, наділивши її окрім чудового інтер’єра, ще й звуковими та світловими ефектами, щоб гра у лазертаг дала максимальну насолоду.

Лазертаг «Лайт Файт» — чудове місце для святкування дня народження, шкільного турніру, корпоративу або будь-якого іншого свята, адже у нас є 2 зони для відпочинку з можливістю відеоспостереження за розвитком подій на арені та вболівати за своїх. Нам довіряють проведення найочікуваніших свят, адже ми знаємо як зробити ваше свято особливим і незабутнім.

Учасниками можуть бути діти (6+) і дорослі.Святкування може бути будь-якої тривалості. Гарантуємо неймовірні емоції та враження від захоплюючих сценаріїв гри.

Настільні ігри
У нас можна весело та цікаво провести час з друзями, зігравши у настільні ігри:
  • різної складності та тематики;
  • для дітей та дорослих;
  • компанією будь-якої чисельності.

Ігри на PlayStation
Пропонуємо дві окремі кімнати для ігор на PlayStation, у кожній із яких може розміститись від 4 до 8 чоловік. Тут ви можете відпочити, граючи найсучасніші ігри у PS4, асортимент яких постійно поповнюється.


Відгуки