Фабрика піци

Фабрика піци - фото
вулиця Максима Кривоноса, 6в
+38 (098) 550-20-55 (Доставка)
+38 (098) 582-34-59 (Заклад)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:30Без перерви
бульвар Симона Петлюри, 10
+38 (098) 550-20-05 (Бронювання столиків, заклад "Фабрика піци kids")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:30Без перерви

Інформація

«Фабрика піци» — це ваша ідеальна піца, яка готується за авторськими рецептами, в італійській печі, з добірних інгредієнтів.

Тож, не знаєте чим пригостити друзів чи колег на роботі? Не хочете готувати обід чи вечерю? Мрієте поласувати справді доброю піцою?

Скористайтеся послугами доставки і дуже швидко гаряча, ароматна, смачна піца вже буде на вашому столі! А ще доставка буде безкоштовною, якщо ви зробите замовлення на 300 грн.

Діють і інші вигідні пропозиції. Зокрема, це бонусна програма: маєш додаток — маєш знижку, завдяки додатку ви отримаєте бонуси, подарунки, персональні знижки, спеціальні пропозиції.

Також є акція: отримайте три піци за ціною двох!

Насолоджуйтеся своїми улюбленими видами піци та відкривайте нові смаки — вам запропонують піцу, виготовлену за оригінальним рецептом. А ще ми рекомендуємо «Instapizza», рецепт якої створили користувачі цієї популярної мережі.

Також тут готують дуже смачні бургери, стейки, ребра та інші смаколики.

Для сім’ї з дітьми заклад запропонує сучасну й простору, комфортну й безпечну дитячу ігрову зону — з басейном із кульками, лабіринтом та іграшками. Діти залюбки граються та відпочивають. Можна організувати святкування дитячого дня народження.

Завітайте і відпочивайте у нашому затишному закладі!

Відгуки