Фірмовий салон "FRANKOF"

FRANKOF - фото
вулиця Чумацька, 1в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
Нд11:00 - 18:00Без перерви
вулиця Об’їзна, 27
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Івано-Фрнаківська фабрика “Frankof” пропонує широкий асортимент м’яких меблів власного виробництва. Величезний вибір різноманітних тканин та розмірів диванів, задовільнить навіть найвибагливіших клієнтів.

Що може бути краще, як прийти додому та після напруженого дня прилягти на улюбленому дивані, чи впасти в улюблене крісло, з якого так важко потім вставати. Прилягти та відпочити разом з найдорожчою родиною, або навіть наодинці зручно вмостившись подивитись телевізор, чи почитати улюблену книгу. Під час цього Ви зовсім не думаєте хто та з чого зробив Ваш диван, скільки він коштує та який термін гарантії. Ви просто хочете прилягти та отримати задоволення від відпочинку. Про все інше подбаємо ми, щоб Вам і в думку не закралося, щось інакше як відпочинок та комфорт.

Ми використали кращі та тільки якісніші матеріали для забезпечення надійності Вашого дивану. Сотні годин наші фахівці приділили для створення кращого дизайну та конструкції, щоб Ваша оселя була затишною, а відпочинок комфортним. Десятки кваліфікованих працівників працюють для того, щоб Ви отримали не просто черговий диван, а справжню надійність, затишок та комфорт.

Ми створили «Frankof». Вам залишається тільки відпочити.

Ви можете побачити нашу продукцію на сайті www.frankof.com.ua

Відгуки