Психолог, нейропсихолог "Косолапова Вікторія Ігорівна"

Косолапова Вікторія Ігорівна - фото

Інформація

Чимало психологічних проблем та травм, отриманих в дитинстві, часто заважають повноцінно жити і у дорослому житті. Стресові ситуації, конфлікти, непорозуміння, комплекси й образи, пережиті змалку, потребують фахового вирішення й усунення. Інакше вони не дозволятимуть особистості всебічно розвиватися й отримувати задоволення від життя у багатогранних його проявах.

Саме професійний підхід та застосування комплексу дієвих методик дозволить усунути проблему й мінімізувати її негативні наслідки. Тож, якщо ваша дитина наштовхнулася на певні труднощі, проявляє нетипову поведінку тощо, або ж, якщо вам особисто потрібна психологічна допомога — не відкладайте, звертайтеся до спеціаліста.

Свої професійні послуги пропонує психологнейропсихолог Косолапова Вікторія Ігорівна. Головний напрям роботи фахівця — дитяча психологія, психотерапія та психокорекція. Також психологиня готова допомагати й дорослим у вирішенні психологічних проблем.  Прийом відбувається  за попереднім записом, що дозволить вам підібрати оптимальний час консультації.

Компетенція психолога Косолапової Вікторії :

  • діагностика причин шкільної неуспішності, затримки психічного розвитку;
  • робота з дітьми, які мають проблеми у навчанні (дисграфія, дислексія, дисорфографія);
  • робота з дітьми, які мають затримку мовного чи психічного розвитку;
  • робота з дітьми з РАС та спектром аутизму, з гіперактивними дітьми;
  • психотерапія дитячих страхів, агресії, тривожності, невпевненості;
  • допомога дітям при тяжкій адаптації до садочка чи школи;
  • робота з психосоматичними розладами (енурез, енкопрез, часті простудні захворювання і т.п.).
Під час роботи з дитиною, обов'язково залучаються батьки.

Досвід, сучасні підходи, застосування унікальних, дієвих методик — ті переваги роботи спеціаліста, які допоможуть вашій дитині подолати багато проблем, забезпечать їй можливість адекватно та спокійніше проходити життєві трудощі.

Відгуки