Мережа меблевих салонів "МБель"

МБель - фото
вулиця Об’їзна, 12
(Ринок «Західний», 1 ряд)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
Нд10:00 - 15:00Без перерви
вулиця Софії Стадникової, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
Нд10:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Замовити за індивідуальним ескізом чи придбати вже готовий варіант? Такий вибір постає кожен раз, коли ми збираємось оновити інтер’єр та шукаємо якісні меблі. Якщо купуємо готові варіанти — виграємо в ціні, якщо робимо замовлення — можливість обрати дизайн, колір, форму та розміри меблів. А хочете отримати вигоду у будь-якому варіанті? Тоді завітайте до мережі меблевих салонів «МБель», де продаються вже готові варіанти та пропонується виготовлення меблів під індивідуальне замовлення.

Крім того, виготовлення меблів на замовлення дає можливість передбачити особливі відділення і функціональні можливості виробів, «заточені» для максимального комфорту безпосередніх користувачів, що абсолютно недоступно при покупці серійних зразків.

Чому ж обирають мережу меблевих салонів «МБель»? Все просто:

  • Ми пропонуємо бездоганну якість меблів — при їх виготовленні ми використовуємо тільки перевірені та кращі матеріали та фурнітуру.
  • Різноманіття варіантів для вибору — якщо ви не маєте чіткого уявлення про те, які меблі ви б хотіли — у нас є каталог можливих варіантів, з якого ви оберете ідеальний для вас, а ми вже втілимо його у життя.
  • Вигідні ціни. При оформленні замовлення в «МБель» ви купуєте меблі від виробника. У нас немає посередницьких націнок, тому при покупці наших меблів ви економите свій бюджет.
  • Зручність замовлення — перед тим, як зробити замовлення ви можете дізнатись орієнтовну ціну виготовлення ваших меблів. І в цьому вам допоможуть наші працівники.

Наші переваги:

  • ми співпрацюємо з українськими виробниками м’яких меблів «Konstanta» і «Тріумф», а також пропонуємо стільці, столи, спальні від польських та індонезійських виробників;
  • працюємо по ДСТУ, тому впевнено говоримо про високу якість, функціональність та надійність меблів, які ми вам пропонуємо;
  • для декору меблів ми використовуємо якісні італійські тканини, яких у нас широкий асортимент;
  • до того ж, пропонуємо вам придбати у нас якісні та сертифіковані матраци (Україна, Білорусь).

Відгуки