Майстерня-магазин авторської кераміки "ГНІЗДО"

ГНІЗДО - фото
вулиця Гетьмана Сагайдачного, 8

Інформація

Давно мріяли втілити свої креативні задуми і створити унікальний посуд власними руками? Трохи відпочити, отримати нові враження чи просто відволіктись від буденності? Бажаєте вразити близьких оригінальним подарунком і залишити приємні особливі емоції?

«ГНІЗДО» — це унікальний простір, своєрідна майстерня-крамниця, в якій на вас чекає незабутнє дозвілля та оригінальні вироби з кераміки.

Кераміка асоціюється із теплом, затишком, традиціями та самобутнім мистецтвом. Кожен створений тут виріб має неповторний дизайн і зроблений своїми руками, з використанням включно натуральних природних матеріалів.

Майстерня-крамниця «ГНІЗДО» запрошує усіх охочих на індивідуальні та групові майстер-класи з гончарства та ручної ліпнини. Ми покажемо вам різноманітні техніки, які ви зможете самостійно застосувати під час майстер-класу та виготовити посуд чи декор для вашого задоволення із розписом до нього.

Отже, у нашій затишній майстерні-крамниці авторської кераміки ви зможете:

  • Відвідати індивідуальний або груповий майстер-клас, на якому з вами поділяться таємницями гончарства та створення унікальних керамічних виробів;
  • Купити автентичні речі для себе або близьким: посуд, елементи декору, сучасну кераміку, прикраси, картини, інші авторські вироби з глини або кераміки;
  • По-особливому відзначити свій день народження або замовити святкування дитячого свята для малечі;
  • Провести унікальну тематичну фотосесію;
  • Отримати своєрідну арттерапію, взявши участь у гончарному гуртку.

А також ви можете оригінально поздоровити своїх близьких, придбавши подарунковий сертифікат на наш майстер-клас.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Відгуки