Готель-хостел "У Поттера"

У Поттера - фото
вулиця Перля, 1а
(Навпроти автовокзалу)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

«Хостел у Поттера» — це міні-готель для туристів, який розрахований на максимальний комфорт його мешканців. Наш міні-готель працює цілодобово 24/7, тому ви можете поселитися в будь-якій годині — ми завжди раді гостям. 63 ліжко-місця.

Наш затишний готель розташований навпроти автовокзалу, поблизу є супермаркет «Новус», де ви можете придбати усе необхідне.

«Хостел у Поттера» — це 5-поверхова будівля, на 4-х поверхах розміщені кімнати для поселення наших гостей. На першому поверсі вас радо зустріне працівник рецепції та допоможе з поселенням. Також на рецепції розташований кавовий апарат, де кожен наш гість може посмакувати ароматною кавою.

Кімнати розраховані на двох, трьох, чотирьох, п’ятьох та десятьох осіб. У просторих кімнатах розміщені двоспальні, двоярусні або односпальні ліжка. У всіх кімнатах є умивальники, в деяких — кондиціонери.

Кухня хостелу обладнана мікрохвильовою піччю, плитою, холодильником, тостером та чайником. Також на кухні ви знайдете все необхідне кухонне приладдя для приготування їжі.

Четвертий поверх вміщає 23 ліжка, що особливо зручно для туристичних груп, туристів чи людей, які хочуть проживати разом.

На кожному поверсі хостелу є телевізор, душові кабіни, вбиральня та безкоштовний Wi-Fi.

Ми дбаємо про кожного нашого гостя, тому ретельно слідкуємо за чистотою та для вашої зручності працюємо цілодобово.

Відгуки